Otevření gastronomické restaurace Savoy Royal Restaurant

Otevření gastronomické restaurace Savoy Royal Restaurant

Luxusní pětihvězdičkový hotel Savoy Westend v Karlových Varech oznamuje otevření gastronomické restaurace Savoy Royal.

Hotel Savoy Westend je považován za jeden z nejkrásnějších architektonických souborů v Evropě. Hotel se nachází v elitní historické části Karlových Varů a více než deset let přitahuje náročné hosty z celého světa. V říjnu 2018 se můžeme těšit na otevření a la carte restaurace Savoy Royal, jejíž cílem je nejen gastronomický požitek, ale také zdravý životní styl, který je zakořeněný v celém hotelu.

V předvečer 100. výročí vzniku samostatného Československa vznikla skutečně královská zimní nabídka restaurace. Můžeme se těšit na horkou polévku z bílých rajčat s bazalkou, která skvěle doplňuje pečený lilek s vepřovým masem a omáčkou z černého česneku na jablečném papíře. Dále elegantní porce dušených hovězích líček s „falešnými“ knedlíky, které nezanechají nikoho lhostejným. Jako dezert – vanilkový pudink s bobulovitý ovocem a omáčkou ze zeleného čaje, doplněné piškotovými krutony a zázvorovým želé.

Interiér restaurace Savoy Royal si také zaslouží pozornost. Obdivuhodný design a uvolněná atmosféra přispívají k nezapomenutelnému gastronomickému zážitku. Prostory restaurace určené pro 50 osob, uspokojí spoustu lidí, ale přesto zajistí příjemnou a útulnou atmosféru. Živá hudba ve večerních hodinách doplňuje sofistikovanost okolí.

Restaurace Savoy Royal v hotelu Savoy Westend bude otevřena od čtvrtka do neděle od 18:00 do 23:00, přičemž všem hostům bude k dispozici bezplatné parkoviště.

Zarezervujte si nyní za výhodnou cenu